U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2830 Willebroek

Omschrijving

Te renoveren woning met vijf slaapkamers.

Mondo vastgoed biedt u deze ruime woning, gelegen op Dijlelaan 9 in Willebroek, biedt veel potentieel en is perfect voor wie op zoek is naar een gezellige gezinswoning met veel ruimte. Bij het betreden van de woning valt meteen de ruime inkomhal op, voorzien van een apart toilet.Vanuit de inkomhal heeft men toegang tot de eet- en leefruimte, die dankzij de grote ramen uitkijkt op de prachtige tuin en veel natuurlijk licht binnenlaat.De half open keuken biedt voldoende ruimte om heerlijk te koken en te dineren.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De twee tussenverdiepingen bieden nog eens twee extra slaapkamers en een bergruimte. Hierdoor biedt de woning meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin.

De woning is volledig afgesloten, waardoor privacy en veiligheid gewaarborgd zijn. De grote kelder, toegankelijk via de garagepoort, biedt extra opbergruimte en mogelijkheden voor hobby's.

Het enige nadeel is dat de woning momenteel renovatie nodig heeft, aangezien het dak lekt. Dit biedt echter ook de mogelijkheid om de woning naar eigen smaak en behoeften te renoveren en aan te passen.

Kortom, deze woning op Dijlelaan 9 in Willebroek is een ideale gezinswoning met veel potentieel, dankzij de ruime indeling, grote tuin en extra slaapkamers. Met enige renovatie kan deze woning omgetoverd worden tot een prachtige thuisbasis voor jarenlang woongenot.
P-score D & G-score D - EPC attest met unieke code 20230313-0002833985-RES-2 met een score van 244 kWh/m²jaar.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed