U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2627 Schelle

Omschrijving

Instapklare woning met 5/6 slaapkamers

Welkom bij Mondo Vastgoed, waar we u graag voorstellen aan deze prachtige woning gelegen aan de Steenwinkelstraat 112 in het charmante Schelle.

Deze woning is werkelijk een juweeltje met een luxe afwerking en onderging een smaakvolle renovatie in 2021, wat resulteerde in een eigentijdse en stijlvolle uitstraling. Bovendien biedt de woning het voordeel van een ruime oprit.

Bij het betreden van de woning worden we verwelkomd in een ruime inkomhal met een apart toilet, wat meteen zorgt voor een gevoel van comfort en gemak voor u en uw gasten. Via de grote glazen deur komen we in de lichte en luchtige leefruimte, die naadloos overgaat in de aangesloten keuken. De open keuken is een droom voor elke culinaire liefhebber, uitgerust met moderne apparatuur zoals een gasvuur, dampkap, 1,5 lavabo, oven, microgolfoven met grill functie, ijskast en diepvries. Samen met de leefruimte vormt dit de ideale plek om te ontspannen en te genieten van quality time met familie en vrienden. Bovendien beschikt de woning over een aansluitende grote veranda met zonnewering, waar u kunt genieten van het buitenleven in alle comfort, ongeacht het weer.

De eerste verdieping herbergt maar liefst drie ruime slaapkamers, De badkamer op deze verdieping is uitgerust met een moderne inloopdouche, toilet en een stijlvolle wastafel.

Op de bovenste verdieping vinden we nog een extra slaapkamer. Daarnaast beschikt deze verdieping over een tweede badkamer, compleet met een ligbad, waardoor u kan genieten van een ontspannend bad na een drukke dag.

Maar dat is nog niet alles! Deze woning heeft ook een volledig afgewerkte kelder, die u naar eigen wens kunt inrichten als speelkamer, extra slaapkamer of misschien zelfs als een hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos! Er is ook een technische ruimte op de kelder waar u een wasmachine kunt plaatsen, wat extra comfort en gemak toevoegt aan uw dagelijkse routine.

En laten we niet vergeten over de geweldige locatie van deze woning! Schelle is een idyllische en gezellige omgeving met een goede bereikbaarheid. U bevindt zich dicht bij winkels, scholen en andere voorzieningen, terwijl u toch geniet van een rustige en groene omgeving. Bovendien biedt de nabijheid van belangrijke verbindingswegen en openbaar vervoer u een vlotte verbinding naar omliggende steden en stedelijke centra.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed