U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2845 Niel

Omschrijving

Gezinswoning met 4/5 slaapkamers + garage + zonnepanelen.


Hierbij bied Mondo Vastgoed deze perfect gezinswoning aan in de Matenstraat 58 in Niel!

Deze woning biedt niet alleen een ideale locatie, maar ook veel ruimte en comfort.Een eigen oprit en garage zijn beschikbaar, zodat parkeren geen probleem is.

Bij het betreden van het huis valt meteen de ruime inkomhal op, die toegang biedt tot alle kamers op het gelijkvloers. De leefruimte en aansluitende eetplaats en de keuken met een aansluitende berging en de eerste badkamer.

De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers, ideaal voor een groot gezin, hier vinden wij ook de tweede badkamer via hier heeft u ook nog toegang op het achterliggend terras waar u kunt ontspannen na een lange dag.

De volledig afgewerkte zolder is een van de meest bijzondere kenmerken van deze woning. Het biedt de mogelijkheid om één of twee slaapkamers te creëren, waardoor u extra ruimte heeft voor een groter gezin, of gewoon voor uw hobby's.

Als u naar buiten gaat, vindt u aan de achterzijde van het huis een veranda met terras en een extra bergruimte, een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De tuin is volledig afgesloten en biedt privacy en veiligheid voor uw kinderen en huisdieren. w

EPC attest met unieke code 20230226-0002821838-RES-1 met een score van 345 kWh/m²jaar.

Kortom, deze woning biedt alles wat een gezin nodig heeft: ruimte, comfort, locatie en een gezellige sfeer. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer bel 0477606833 of via e-mail: info@mondovastgoed.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed