U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2845 Niel

Omschrijving

"Prachtige woning met ruimte en stijl in Niel"

Welkom bij Mondo Vastgoed, waar we je graag voorstellen aan een prachtige woning die te koop staat aan de Ridder Berthoutlaan 30 in Niel. Deze woning heeft zoveel te bieden dat je er meteen verliefd op zult worden!

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime en lichte inkomhal. Hier vind je niet alleen een gastentoilet, maar ook toegang tot de kelder en alle leefruimtes van het huis.
Wat meteen opvalt is de adembenemende woonkamer. De eikenvloer straalt warmte en sfeer uit, waardoor je je meteen thuis voelt. Bovendien is de woonkamer voorzien van grote ramen die overvloedig natuurlijk daglicht binnenlaten. Dit zorgt voor een heerlijk lichte en open sfeer.

Vanuit de woonkamer loop je naadloos over naar de half open keuken, die volledig geïnstalleerd is. Koken wordt hier een waar genot dankzij alle moderne faciliteiten die tot je beschikking staan. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de keuken ook nog eens uitzicht op de prachtige veranda.

Deze woning heeft ook gedacht aan flexibiliteit. Met twee slaapkamers op de eerste verdieping heb je genoeg ruimte voor het hele gezin. En een extra kamer kan dienen als kinderkamer of wasplaats, maar dat is nog niet alles. Er is ook nog eens een vaste trap naar de zolder, waar je jouw eigen ruime master bedroom kunt creëren.

En een lange oprit met ruimte voor meerdere auto's en een garage aan het einde is echt een luxe die je niet vaak tegenkomt. Geen zorgen meer over parkeerproblemen of de veiligheid van je voertuig - deze woning heeft het allemaal!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet ons ons kantoor te contacteren op 0477606833 of via e-mail: info@mondovastgoed.be.Bekijk ook zeker onze 360° tour op http://www.mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed