U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2845 Niel

Omschrijving

Ruime standaardwoning in Niel met 4 slaapkamers, energielabel F en 1 badkamer

Deze standaard woning in Niel is perfect voor een gezin dat op zoek is naar ruimte en comfort. Met 4 slaapkamers is er genoeg ruimte voor iedereen om zich terug te trekken en te genieten van privacy. De woning heeft een energielabel F, wat betekent dat er nog ruimte is voor verbetering op het gebied van energiezuinigheid.

De woning beschikt over 1.00 badkamers, wat voldoende is voor een gemiddeld gezin. De badkamer is voorzien van alle nodige voorzieningen, waardoor u kunt genieten van comfort en gemak.

De ligging van de woning is ook ideaal, met winkels, scholen en openbaar vervoer op korte afstand. Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt, wat handig is voor het ontvangen van gasten.

Kortom, deze woning in Niel is een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een ruime en comfortabele woning in een aangename omgeving. Met de nodige aanpassingen op het gebied van energiezuinigheid, kunt u hier heerlijk wonen en genieten van alle gemakken die deze woning te bieden heeft.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed