U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2170 Merksem

Omschrijving

Opbrengsteigendom met 5 Garages in Merksem

Mondo Vastgoed heeft het genoegen om u een interessante opbrengsteigendom aan te bieden, gelegen op een uitstekende locatie in de Dokter Maurice Timmermanslaan 31, 2170 Antwerpen.

Deze eigendom is voorzien van 5 ruime garagaboxen en een extra magazijn/fietsenstalling, wat zeker een meerwaarde biedt voor potentiële investeerders.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met handige opbergruimten en een lift, wat het comfort van deze eigendom verhoogt.

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale leefruimte die naadloos aansluit op de keuken. Daarnaast is er ook nog bureau ruimte beschikbaar, ideaal voor wie behoefte heeft aan een aparte werkplek. Een ruim terras met extra opbergruimte biedt een ontspannende buitenruimte om van te genieten.

De tweede verdieping herbergt 3 ruime slaapkamers, wat deze woning ideaal maakt voor gezinnen of als huurpand. Er is ook een handige berging en een badkamer met ligbad en dubbele lavabo aanwezig.

Deze opbrengsteigendom is een uitstekende optie voor iedereen die op zoek is naar een investeringsmogelijkheid met extra inkomsten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. contacteren op 0477606833 of via e-mail: info@mondovastgoed.be.Bekijk ook zeker onze 360° tour op http://www.mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed