U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2800 Mechelen

Omschrijving

Half open woning met twee slaapkamers.

Wilt u graag wonen in een gezellige en ruime woning in Mechelen? Dan is deze half open woning aan de Fonteinweg 14 de perfecte plek voor u.

De woning beschikt over een ruime oprit met een garagebox en biedt veel mogelijkheden voor een gezin of een koppel. De open leefruimte met aansluitende open keuken biedt alle ruimte voor gezellige avonden met vrienden en familie.

Op de eerste verdieping vindt u twee ruime slaapkamers en een badkamer, waar u heerlijk kunt ontspannen. De woning is goed onderhouden en biedt een comfortabel interieur, dat u meteen een thuisgevoel geeft.

De woning is op dit moment verhuurd (770€/pm), wat het ideaal maakt voor investeerders die op zoek zijn naar een stabiele bron van inkomsten. De woning biedt een uitstekende locatie, op korte afstand van de stad Mechelen en de belangrijkste verbindingswegen.

EPC attest met unieke code 20210504-0002410655-RES-1 met een score van 258 kWh/m²jaar.


Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet ons ons kantoor te contacteren op 0477606833 of via e-mail: info@mondovastgoed.be.Bekijk ook zeker onze 360° tour op http://www.mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed