U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2660 Hoboken

Omschrijving

Gezinswoning met vier/vijf slaapkamer in de Karel Meyvisstraat 45, Antwerpen

Welkom bij Mondo Vastgoed! Wij zijn verheugd om u deze prachtige woning te presenteren, gelegen in de gewilde Karel Meyvisstraat in het hart van Antwerpen. Deze rustige buurt biedt een gunstige locatie met winkels, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand.

Bij het betreden van de woning op het gelijkvloers, wordt u begroet door een ruime en lichte leefruimte, ideaal voor gezellige momenten met familie en vrienden aan sluitend met een lichtrijke keuken . De recent vernieuwde badkamer is voorzien van een ligbad met douche, lavabo en toilet.Bovendien biedt de woning een aangename veranda die overvloeit in een ruime tuin, waar u kunt genieten van ontspannende momenten en het buitenleven.

Op de eerste verdieping treft u drie comfortabele slaapkamers aan, elk met voldoende ruimte voor een gezellige slaapomgeving. Op de tweede verdieping wacht een royale slaapkamer, die gemakkelijk kan worden opgesplitst in twee kamers om aan uw wensen te voldoen.

Deze woning biedt een perfecte balans tussen ruimte, comfort en functionaliteit. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit juweeltje in de Karel Meyvisstraat 45, Antwerpen.
Neem vandaag nog contact met Mondo Vastgoed op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze unieke woning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed