U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2620 Hemiksem

Omschrijving

Instapklare woning met 4 slaapkamers

Ben je op zoek naar een prachtige woning in een nieuwbouw wijk? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Mondo vastgoed presenteert met trots dit geweldige huis gelegen aan de Louis De Schepperlaan 39 in Hemiksem.

Bij het betreden van deze woning word je verwelkomd door een ruime en uitnodigende inkomhal. Hier vind je niet alleen een gastentoilet, maar ook handige ingebouwde kasten om al je spullen netjes georganiseerd te houden. Vervolgens kom je binnen in de lichte en ruime leefruimte, die verbonden is met de volledig uitgeruste keuken met kookeiland. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de afgewerkte tuin, waardoor binnen en buiten naadloos samenvloeien.

De berging, die bereikbaar is vanuit de keuken, biedt nog meer praktische opbergruimte en geeft tevens toegang tot de inpandige garage. Maar dat is nog niet alles! De garage beschikt over een handige zolderruimte waar je extra spullen kunt opslaan.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en de eerste badkamer, voorzien van een moderne inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we op de tweede verdieping een masterbedroom gecreëerd. Deze kamer biedt niet alleen voldoende ruimte om heerlijk tot rust te komen, maar heeft ook een eigen badkamer en een inloopdressing.

Deze prachtige woning heeft vele pluspunten die jouw leven comfortabel en energiezuinig maken. Met een bouwjaar van slechts 2017 is het pand nog zo goed als nieuw. Bovendien zijn er zonnepanelen geïnstalleerd en alsof dat nog niet genoeg is, beschikken de slaapkamers over airconditioning, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur. Laten we de rustige ligging niet vergeten! Deze woning bevindt zich in een vredige buurt waar je kunt genieten van privacy, terwijl alle voorzieningen toch binnen handbereik zijn.

Waar wacht je nog op? Deze woning biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en stijlvol leven. Neem contact op met Mondo vastgoed en maak snel een afspraak om deze droomwoning te bezichtigen! Contacteer ons op 0477/606833 of info@mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed