U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2620 Hemiksem

Omschrijving

Ontdek deze gezinswoning met 4 slaapkamers en een royale tuin!

Deze instapklare gezinswoning is perfect gelegen vlakbij het bruisende centrum van Hemiksem, waar u alle voorzieningen binnen handbereik heeft: winkels, het station, openbaar vervoer, speeltuinen en scholen. Bovendien geniet u van de nabijheid van groene zones en betoverende wandelroutes langs de Schelde.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een charmante en ruime hal. Het gelijkvloers biedt een grote leefruimte met overvloedig natuurlijk licht gedurende de hele dag. Grenzend aan de leefruimte vindt u een open keuken, compleet met voldoende eetruimte en een prachtig uitzicht op de tuin. Via de bijkeuken bereikt u ook een aparte doucheruimte met toilet, wat zorgt voor extra gemak en functionaliteit.Vanaf het nieuw aangelegde terras stapt u de tuin in, waar zon en schaduw harmonieus samenkomen. Hier kunt u naar hartenlust genieten van het buitenleven en ontspannen in alle rust.

Op de eerste verdieping wachten 2 ruime slaapkamers op u, samen met een volledig uitgeruste badkamer, voorzien van een ligbad en douche. In de traphal is er voldoende ruimte voor opbergsystemen, een werkruimte of andere creatieve mogelijkheden.

Via een vaste open trap bereikt u een prachtige zolderruimte, die volledig is voorzien van alle nutsvoorzieningen om er een ruime master bedroom van te maken. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als 2 volwaardige slaapkamers.

De woning beschikt ook over een kelder, toegankelijk via een vaste trap vanuit de hal. Deze kelder biedt een uitstekende mogelijkheid voor extra bergruimte, zodat u uw huis altijd netjes en georganiseerd kunt houden.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet ons ons kantoor te contacteren op 0477606833 of via e-mail: info@mondovastgoed.be.Bekijk ook zeker onze 360° tour op http://www.mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed