U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2850 Boom

Omschrijving

instapklare woning met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers.


Welkom bij deze prachtige woning gelegen aan de Hospitaalstraat 58 in Boom. Deze instapklare woning biedt u alle comfort en ruimte die u nodig heeft, met maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers.
Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd in een ruime inkomhal met handige inbouwkasten en een apart toilet. Vervolgens komt u in de lichtrijke leefruimte, die naadloos overgaat in de geïnstalleerde keuken. Vanuit de leefruimte geniet u van een prachtig zicht op de tuin en de bijhorende garagebox. Deze garagebox is tevens bereikbaar via een achteruitweg, wat extra gemak biedt.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een master bedroom en een badkamer voorzien van een ligbad en een comfortabele inloopdouche. Alle slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende privacy en rust.

Maar dat is nog niet alles! Op de zolderverdieping wachten er nog eens drie ruime kamers op u, samen met een extra badkamer.

Deze verdieping biedt talloze mogelijkheden. U kunt de ruimte gebruiken als extra slaapkamers voor een groot gezin, een speelruimte voor de kinderen, een kantoor aan huis, of zelfs omvormen tot een volwaardige studio. De keuze is aan u!

De woning gelegen aan de Hospitaalstraat 58 in Boom biedt een perfecte combinatie van ruimte, comfort en flexibiliteit. Of u nu een groot gezin heeft, ruimte nodig heeft voor hobby's of gewoon wilt genieten van de luxe van een extra badkamer, deze woning heeft het allemaal.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed