U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2020 Antwerpen (2020)

Omschrijving

Luxe stadswoning

Volledig gerenoveerde (2019) stadswoning met een bewoonbare oppervlakte van ca. 204m² 3 slaapkamers, 2 badkamers, kantoor, 2 terrassen. Voorzien van alle hedendaagse comfort en luxe en tal van authentieke elementen.
Gelegen in de Stijfselstraat, tussen het Eilandje en de oude stad en vlakbij de Paardenmarkt en het Hessenplein. Een rustige woonbuurt met verschillende winkels en een supermarkt om de hoek.

Indeling gelijkvloers:
Deze verdieping bestaat uit een open loftruimte die volledig naar eigen smaak in te vullen is. Mogelijkheden zijn kantoor, hobbyruimte, ... alles is hier mogelijk. Achteraan zijn een vestiaire met maatkasten, toilet en afzonderlijke wastafel voorzien. Ook hier vinden we de toegang tot de ruime kelder.

Eerste verdieping:
Hier treft u 2 slaapkamers (14m², 10 m²) en een mooie strakke badkamer, volledig voorzien van maatkasten, indirect sfeerlicht, etc.

Tweede verdieping:
Hier vinden we de masterbedroom (17m²) met ingemaakte kasten en ensuite badkamer, gescheiden door een smeedijzeren schuifdeur. De badkamer werd afgewerkt met twee lavabo's, een ruim vrijstaand bad, een mooie inloopdouche, luxe kraanwerk en maatkasten.
Slaapkamer en badkamer worden van elkaar gescheiden door een strakke smeedijzeren schuifdeur met verouderd glas.
Op deze verdieping vinden we tevens de wasplaats en een apart toilet.

Derde verdieping:
Op deze 3e verdieping vinden we de volledig ingerichte luxe-keuken met schitterend ontbijtterras. Zo is er een gasfornuis van Boretti met vijf gasbekkens, drie ovens waaronder een microgolf en een stoomoven, een mooie wijnkoeler en een enorme ijskast van Kitchenaid (met ijsmaker). Keukenkraan voorzien van cooker.
Een goederenlift uit smeedijzer zorgt ervoor dat uw boodschappen zonder enige moeite van het gelijkvloers tot in de keuken geraken.

Vierde verdieping:
Op deze bovenste verdieping is het genieten van het uitzicht over de stad en zijn mooie monumenten, in de gezellige zithoek met open nok en zonnig dakterras met terrasverwarming.

Kelderverdieping:
Ruime kelder van ca. 20m² met veel plaats voor wijn.

Wasplaats en apart toilet bevinden zich op de tweede verdieping.

Bijzonderheden:
- design LED verlichting,
- ingebouwde radiatoren met thermostaatkranen,
- toegangscontrole met videofoon,
- netwerkbekabeling in iedere kamer,
- hoogrendement verwarmingsinstallatie,
- kwaliteitsvol buitenschrijnwerk met driedubbel glas,
- hoogwaardige isolatie, enz…

Al deze moderne luxe werd geplaatst met respect voor de vele authentieke elementen uit de 19e eeuw welke als discrete accenten aanwezig zijn in deze woning.

Verkoop onder registratierechten.

Benieuwd hoe de binnenkant eruit ziet? Bekijk de 360° tour op www.mondovastgoed.be Wenst u een grondplan of meer bel 0477 606 833 of mail naar info@mondovastgoed.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed