U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2170 Merksem

Omschrijving

Open bebouwing met drie slaapkamers in een doodlopende straat

Welkom bij deze prachtige woning gelegen aan Villalaan 11 in Merksem. Deze ruime en lichte woning biedt alle ruimte die u nodig heeft voor een comfortabel leven en is gelegen in een rustige en groene buurt.

Bij het betreden van de woning komt u binnen in de ruime hal met directe toegang tot de woonkamer, toilet en kelderruimte.

De woonkamer is voorzien van grote ramen die zorgen voor veel lichtinval en biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. De aangrenzende eetkamer is de ideale plek voor gezellige diners met vrienden en familie. De keuken is volledig uitgerust en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers, tweede badkamer en een apart toilet

De woning beschikt over een grote tuin met veel privacy en een terras waar u kunt genieten van de zon. De tuin biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen en voor tuinliefhebbers om te tuinieren. Bovendien beschikt de woning over een ruime garage en een oprit.

De woning is gelegen in een rustige doodlopende straat in een groene buurt, op korte afstand van scholen, winkels en openbaar vervoer.

Het is de ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte, zonder in te leveren op comfort en gemak.

EPC attest met unieke code 20221018-0002700707-RES-1 met een score van 651 kWh/m²jaar.


Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet ons ons kantoor te contacteren op 0477606833 of via e-mail: info@mondovastgoed.be.Bekijk ook zeker onze 360° tour op http://www.mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed