U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

1880 Kapelle-op-den-Bos

Omschrijving

Ruime villa op mooi perceel met garage

Wil je genieten van ultieme luxe en comfort in een prachtige omgeving? Dan is deze adembenemende villa de perfecte keuze voor jou. Met zijn indrukwekkende bewoonbare oppervlakte van maar liefst 235m² en gelegen op een schitterend perceel van 20a, biedt deze woning alles wat je hartje begeert.

Bij het betreden van de villa word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een gastentoilet en een handige vestiaire. De woonkamer en eetplaats vormen het hart van de woning, waar gezelligheid en samenzijn centraal staan met een aangrenzende open keuken.

Een bijkomend pluspunt van deze villa is de prachtige tuin met uitzicht over de velden. Hier kun je heerlijk ontspannen, genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen en tot rust komen na een drukke dag.

Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers, waarvan één kan worden omgetoverd tot jouw droomkantoor of hobbyruimte. Daarnaast is er ook nog een badkamer, apart toilet en berging met wasplaats aanwezig. Alles is zorgvuldig ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.

Deze villa beschikt bovendien over twee inpandige garages, waardoor parkeren nooit een probleem zal zijn.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed