U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2630 Aartselaar

Omschrijving

Villa op toplocatie!

De aantrekkelijke locatie is een troef bij dit uitzonderlijk aanbod, gezien de goede geografische ligging enerzijds en de op wandelafstand gelegen “Cleydael Golf & Country Club” anderzijds, e´n niet te vergeten, de doodlopende en kindvriendelijke wijk "Buerstede"!

Bij deze recente moderne villa heeft de huidige eigenaar, tevens de bouwheer, bewust gekozen voor een strakke en lichte bouwstijl waarbij hij zich heeft laten inspireren door Amerikaanse invloeden. Zo onder meer bij de voorziening van een centrale lichtstraat en verschillende open ruimtes die in elkaar overvloeien.

Je betreedt de villa via de impressionante inkomhal met een mooie verborgen vestiaire en een gasten toilet en geeft tevens toegang tot de ruime wasplaats met ingemaakte kasten en ook een toilet. De grote open leefruimte, centraal voorzien van een lichtstraat en doorkijk naar de bovenverdieping, de cozy zithoek en de piramide haard bezorgen je e´cht wel een “coup de coeur”!
De open eetkamer met maatwerk kastenwand, sluit dan weer aan bij de ingerichte leefkeuken met ontbijthoek.

De verdieping zelf telt vier ruime slaapkamers, een master bedroom met aansluitend inloop dressing en ruime badkamer met jacuzzi, toilet, douche en dubbele lavabo. Als je dacht dat dit alles was, kom je bedrogen uit, want er is namelijk nog een ruime studio met apart toilet, douchekamer en stoomcabine aanwezig.

Terrassen zijn vanuit de leefruimte bereikbaar via grote en hoge glazen schuifwanden, dewelke bijna volledig opengaan en verbinding geven met de mooie harmonieus aangelegde tuin met zwembad.

Er is zijn voldoende parkeerplaatsen en een ruime inpandige garage.

De gevel wordt opnieuw voorzien van een crepi in een lichtgrijze kleur!

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet ons ons kantoor te contacteren op0477 606 833 of mail naar info@mondovastgoed.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed