U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2660 Antwerpen

Omschrijving

Stijlvol gerenoveerde woning met EPC label B te Hoboken!


Deze volledig gerenoveerde woning in Hoboken is een pareltje. Met 3 slaapkamers, een stijlvolle leefruimte en een moderne keuken heeft deze woning alles wat je maar kunt wensen.

De eiken parketvloer en de open haard in de woonkamer geven je meteen een warm en gezellig gevoel. En wat dacht je van het overdekte terras en de groene tuin? Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van privacy.

Het wordt nog beter! Op de bovenverdieping vind je 3 slaapkamers die baden in het daglicht. En een compleet vernieuwde badkamer met inloopdouche en modern meubel.

Met een ruime inpandige garage, extra bergruimte en een wasplaats heb je alle ruimte die je nodig hebt. Bovendien zijn alle installaties volledig vernieuwd en is de woning extra geïsoleerd. Dat betekent niet alleen meer comfort, maar ook een lagere energierekening!

En de ligging? Die is gewoonweg perfect. Op wandelafstand van het treinstation, tramhaltes, scholen en winkels zit je overal dichtbij. En met Antwerpen Zuid en de Ring vlakbij ben je ook zo in het centrum of op weg naar je werk.

Kortom, deze woning heeft alles wat je hartje begeert. Wacht niet langer en maak snel een afspraak voor een bezichtiging. Want een kans als deze laat je toch niet schieten?
Tim Van Campenhoudt
0483 60 60 60
tim@mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed