U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2830 Willebroek

Omschrijving

Gelijkvloers App + Garagebox

Welkom bij Mondo Vastgoed! We zijn verheugd om dit prachtige gelijkvloerse appartement met een ruime tuin en garagebox aan te kondigen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een ruime inkomhal. De leefruimte is voorzien van een vernieuwde open keuken, en is voorzien van een hele wand vol ingebouwde kasten. Dit betekent dat je voldoende opbergruimte hebt voor al je spullen, waardoor je interieur netjes en georganiseerd blijft.

Een ander hoogtepunt van deze woning is het uitzicht dat je hebt vanuit de leefruimte. Het terras biedt een panoramisch zicht op de volledig afgesloten tuin.

Het appartement beschikt ook over een vernieuwde badkamer met een moderne douche en vernieuwd verwarmingsketel. Daarnaast zijn er twee ruime kamers in het appartement, die beide zijn voorzien van rolluiken. Dit betekent dat jij bepaalt hoeveel natuurlijk licht er binnenkomt en hoeveel privacy je wenst.

En alsof dat nog niet genoeg is, heet dit appartement nog een garagebox. Dit betekent dat je altijd een veilige en handige parkeerplaats hebt voor jouw auto of extra opslagruimte voor al je spullen.

Kom snel langs bij Mondo Vastgoed om dit geweldige gelijkvloerse appartement met een ruime tuin en garagebox te ontdekken. Aarzel niet, want deze kans wacht niet op jou! Contacteer ons op 032110611 of info@mondovastgoed.com


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed