U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2845 Niel

Omschrijving

Luxe appartement met ruim terras

Welkom bij Mondo Vastgoed, waar we u graag het prachtige appartement te koop aanbieden op Steenbakkerijen 74 in Niel. Dit is een unieke kans om te genieten van een adembenemend panoramisch uitzicht op de Rupel, direct vanaf uw ruime terras van maar liefst 25m2.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u begroet door ingebouwde kasten en een gastentoilet, maar daar houdt het niet op. Stap verder naar de ruime open leefruimte en eetkamer die naadloos aansluiten op de moderne open keuken. Wat een geweldige plek om vrienden en familie te vermaken of gewoon te ontspannen na een lange dag.

En als u 's ochtends wakker wordt in de slaapkamer, wordt u verwend met een prachtig uitzicht dat elke dag weer voor een glimlach zal zorgen. De badkamer biedt ook alle luxe met een ruime inloopdouche, perfect om de dag fris te beginnen.

Maar er is meer! Dit appartement beschikt over niet één, maar twee bergingen. Een bevindt zich in het appartement zelf, waardoor u altijd voldoende opbergruimte heeft voor al uw persoonlijke spullen. Daarnaast is er nog een extra berging te vinden in de kelder.

Dit prachtige appartement biedt niet alleen een fantastisch uitzicht en hoogwaardige afwerking, maar ook alle comfort en gemak die u zich kunt wensen. Wacht niet langer en maak van dit appartement uw nieuwe thuis. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en deze unieke kans niet aan u voorbij te laten gaan!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed