U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2845 Niel

Omschrijving

Parel van een appartement in Niel

Dit instapklaar appartement gelegen aan de Antwerpsestraat 303 in Niel is een pareltje dat je niet wilt missen! Met een ruime inpandige garage en autostaanplaats, is parkeerstress verleden tijd.

Als je binnenkomt, word je verwelkomd door een ruime inkomhal met vestiaire. De leefruimte is ruim en grenst aan een open keuken. Handig voor als je gezellig wilt koken en tegelijkertijd wilt bijpraten met je gasten. En als extra bonus zijn er nog twee terrassen, zowel voor als achter het appartement. Zo kun je altijd genieten van de zon, waar je ook bent!

Met twee slaapkamers en de mogelijkheid om een derde te creëren, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. In de badkamer vind je een inloopdouche, wastafel en toilet, terwijl er in het appartement ook nog een extra gastentoilet aanwezig is.

Dus waar wacht je nog op? Dit appartement heeft alles wat je nodig hebt en meer! Neem snel contact op voordat iemand anders jouw ideale thuis wegkaapt. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet ons ons kantoor te contacteren op 0477606833 of via e-mail: info@mondovastgoed.be.Bekijk ook zeker onze 360° tour op http://www.mondovastgoed.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed