U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

2570 Duffel

Omschrijving

Gelijkvloers appartement mét zuidgerichte tuin en 2 slaapkamers.

Dit gelijkvloers appartement met zuidgerichte tuin is de droomwoning waar je altijd al naar verlangd hebt!

Gelegen in het bruisende handelscentrum van Duffel, omringd door winkels, restaurants en cafés, en op slechts een steenworp afstand van het prachtige stadspark "Muggenbergpark", biedt deze woning de perfecte combinatie van comfort en gemak.

Bij binnenkomst word je meteen begroet door een open woonkamer met grote raampartijen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De ruimte is voorzien van airconditioning, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur, ongeacht het seizoen. Of je nu tijdens de hete zomermaanden verkoeling zoekt of juist behoefte hebt aan wat warmte tijdens de koudere winterdagen, dit appartement heeft het allemaal.

Met twee ruime slaapkamers biedt deze woning voldoende privacy en comfort voor jou en je gezin. Daarnaast is er ook nog een moderne badkamer en een apart gastentoilet aanwezig.

De keuken is uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden. En alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog eens uitzicht op de prachtige tuin. Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om 's ochtends vroeg te genieten van een kopje koffie terwijl je uitkijkt over jouw eigen stukje groen.

Dit appartement is volledig instapklaar, wat betekent dat je meteen kunt beginnen met genieten van het comfort en de luxe die het te bieden heeft. Geen gedoe of renovatiewerkzaamheden meer - alles is al voor je geregeld!

Mis deze unieke kans niet om in het hart van Duffel te wonen, op loopafstand van alle voorzieningen die deze bruisende stad te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek zelf waarom dit appartement jouw ideale thuis kan zijn.

Tim Van Campenhoudt
tim@mondovastgoed.be
0483/60 60 60


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Mondo Vastgoed